Kozarska Dubica – Sanirano 150 kilometara lokalih i nekategorisanih puteva

Kozarska Dubica - Sanirano 150 kilometara lokalih i nekategorisanih puteva
15.08.2013

Kozarska Dubica – Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro izjavio je danas da je u protekla dva mjeseca sanirano 150 kilometara nekategorisanih i lokalnih puteva na području tri mjesne zajednice.

On je precizirao da su radovi na nasipanju i ravnanju puteva vršeni u mjesnim zajednicama Moštanica, Aginci i Knežica, u kojima živi veliki broj seoskog stanovništva koji se bavi poljoprivredom kao osnovnim zanimanjem.
„U pitanju su tri veće mjesne zajednice na seoskom području opštine, odnosno dio opštine u kome veliki broj ljudi proizvodi hranu i obezbjeđuje egzistenciju porodicama iz poljoprivredne djelatnosti“, rekao je Zlojutro.
On je potvrdio da je budžetom opštine za sanaciju lokalnih i nekategorisanih puteva za tekuću godinu planirano 300.000 KM.
Zlojutro je naglasio da će, uprkos teškoj situaciji, nastojati raditi po prioritetima i potrebama građana, te podsjetio da mora postojati racionalan pristup, jer postoji minimalan prostor za izgradnju.
U Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove opštine Kozarska Dubica precizirali su da su radovi na nasipanju i sanaciji lokalnih puteva završeni u mjesnim zajednicama Moštanica i Aginci, te da su na području Mjesne zajednice Knežica u završnoj fazi.

Izvor: Glas Srpske

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: